Over ons

Vind de jurk voor je mooiste dag bij RM Bridal. Een exclusieve bruidswinkel opgericht in 2022 door twee zussen. Een onderneemster/visagist en een ervaren modeontwerpster.

Bij RM Bridal hebben we voor iedere bruid een passende collectie, van exclusieve bruidsjurken tot zéér betaalbare trouwjurken. Allemaal gemaakt met aandacht voor detail.

Onze collectie bestaat uit de mooiste bruidsjurken gemaakt van beste kwaliteit kant, organza, tule, zijde en chiffon met veel handwerk. De jurken zijn versierd met kristallen kralen, parels, pailletten en meer.

FAQ

Heb ik een afspraak nodig om jurken te passen?

Ja! Hoewel we af en toe ook inloopafspraken maken, willen we er zeker van zijn dat we de beste klantenservice bieden aan al onze klanten. Elke bruid krijgt een stylist toegewezen, en zonder afspraak kunnen we niet garanderen dat er een beschikbaar is.

Hoeveel mensen mag ik meebrengen?

Tijdens het winkelen voor je bruidsjurk kan minder meningen de ervaring aangenamer maken voor de bruid. Wij raden aan een tot drie positieve vrienden of familieleden mee te nemen.

Hoe lang duurt de afspraak?

We reserveren twee uur voor elke afspraak. Dit is een van de belangrijkste aankoop die je zult doen, dus we willen ervoor zorgen dat je genoeg tijd hebt om zoveel mogelijk jurken te passen en dat onze stylist al je vragen kan beantwoorden.

Wat moet ik meenemen naar mijn afspraak?

Voor het passen bij RM Bridal heb je niets nodig behalve een goed humeur en een leuke entourage. Wanneer je bepaalde items van je zelf graag wilt dragen tijdens het passen dan kan en mag dat natuurlijk altijd.

Wanneer moet ik mijn trouwjurk bestellen?

Het is nooit te vroeg om je trouwjurk te bestellen. Sommige trouwjurken kunnen tot negen maanden duren, maar dit zegt alleen maar iets over hun kwaliteit en aandacht voor detail.

Gewoonlijk komen de jurken 8 tot 10 weken nadat we de bestelling hebben gemaakt

Omdat er zoveel beslissingen moeten worden genomen bij het planning van een huwelijk, raden wij aan je jurk te bestellen zodra je hem hebt gevonden.

Hoe werkt de betaling als ik ja zegt tegen de jurk?

Slechts een aanbetaling van 50% is nodig om jouw bruidsjurk in productie te nemen. wanneer de jurk klaar is en onze kwaliteitscontrole doorstaat, nemen we contact met je op om een pasafspraak te maken.

Wanneer u helemaal tevreden bent en op het punt staat de jurk na het passen mee te nemen, vragen wij om betaling van de resterende 50%. Mocht je een proefjurk uit het rek kiezen vragen we 100% betaling en mag je de jurk mee naar huis nemen.

Hebben jullie accessoires om te passen bij de trouwjurk?

Als onderdeel van jouw afspraak zal de stylist je kleden in accessoires die jouw trouwjurk complementeren. Onze collectie accessoires omvat sluiers en haarsieraden.

Beschikken jullie ook over een naaister.

Ja hoor, wij hebben een eigen naaister.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.